Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Dias Media Group

DIAS

Το ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΣ είναι ο πληρέστερος όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης με τον μεγαλύτερο αθροιστικά όγκο εντύπων, ραδιοφωνικών, διαδικτυακών και τηλεοπτικών μέσων που υπηρετούν το τρίπτυχο Ενημέρωση - Ψυχαγωγία - Εκπαίδευση. Αποτελεί το μοναδικό ολοκληρωμένο one stop media shop της Κύπρου, προσφέροντας σε διαφημιστές και διαφημιζόμενους πολυάριθμες διαφημιστικές επιλογές για να πετύχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα μέσα από 360 μοίρες επικοινωνία.

Το Συγκρότημα ΔΙΑΣ ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 3 Φεβρουαρίου 1976 με την κυκλοφορία της καθημερινής πρωινής εφημερίδας «Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ». Στις 3 Σεπτεμβρίου 1990 το Συγκρότημα λειτούργησε τον πρώτο παγκύπριο, ιδιωτικό και ανεξάρτητο ραδιοφωνικό σταθμό, με την ονομασία «ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ». Σήμερα, εκδίδει και κυκλοφορεί 3 διεθνείς τίτλους. Τα μηνιαία περιοδικά «MADAME FIGARO», το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, το «TIME OUT» και το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΟΚ!». To 2016 κυκλοφόρησε και το δικής του δημιουργίας οικονομικό περιοδικό «CAPITAL TODAY». Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΙΓΜΑ» το ραδιόφωνο «SUPER FM» και η διαδικτυακή πλατφόρμα «SIGMALIVE» εντάσσονται στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ ως συνεργαζόμενα με άλλα μέσα τίτλοι.

Υπολογίζεται ότι καθημερινά πάνω από 400.000 άτομα έρχονται σε επαφή με το περιεχόμενο του ομίλου!

  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team